Diensten

Van Holteranalyse tot en met rapportage

Ons team van gecertificeerde analisten en administratief medewerkers draagt zorg voor ruim 22.000 Holteranalyses per jaar in opdracht van ziekenhuizen, huisartsenlaboratoria, dierenartsen en onderzoekcentra. Als vaste partner, maar ook op oproep- of projectbasis. De te analyseren ECG-data worden via een beveiligde online verbinding aangeleverd. De bevindingen worden vervolgens in een helder rapport vastgelegd, dat veilig per post of e-mail wordt teruggestuurd. De meeste klanten van Meddis maken gebruik van de all-in service, waar alle benodigdheden worden verzorgd door Meddis (incl. recorders en aansluitmaterialen).
U kunt bij ons terecht voor de analyse van:

  • Ritme- en geleiding
  • 7 daagse en 12-afleidingen holters
  • Heart Rate Variability (HRV)
  • ST-analyse
  • QT-analyse
  • Pacemakers
  • Holters voor kinderen (pediatrie)
  • Event-recording

Holter-uploadapplicatie versneld procedure

Door optimaal gebruik te maken van de digitale mogelijkheden, heeft Meddis haar dienstverlening weten te versnellen. Het versturen van geheugenkaarten of cd-roms met ECG-data behoort tot het verleden. Met behulp van een speciaal ontwikkelde uploadapplicatie kan de klant direct ECG-data versturen naar de centrale server van Meddis.  Alles wat met de uploadapplicatie en het verzenden van ECG-data te maken heeft is NEN7510 gecertificeerd.

Direct na de analyse kunnen de rapporten als pdf- bestand via e-mail naar de klant worden verzonden. Door het fysiek versturen van data en rapporten te vervangen door digitale verzending wordt zowel de interne post als de reguliere postbezorging omzeild. Dit levert een winst op van twee tot drie dagen.

De Meddis uploadapplicatie maakt het mogelijk om, bij urgente situaties, binnen 30 minuten een complete analyse voor klanten te verzorgen, wat cruciaal kan zijn bij levensbedreigende situaties.

Contact met Meddis

Wilt u in contact komen met een van onze deskundige? Neemt u dan contact op met ons via 0165 – 550 648.

Op onze contactpagina treft u meerdere contactmogelijkheden en ons contactformulier.

Adres en contact

Scherpdeel 28
4703 RJ Roosendaal
0165 – 550 648
info@meddis.nl

© Copyright Meddis Holterservice 2020