Referenties

Wat klanten zeggen
over Meddis Holterservice

  • “Natuurlijk hebben ook wij gekeken of wij zelf holters gaan analyseren. Na intern overleg werd duidelijk dat Meddis een goede service biedt, altijd inhoudelijk goede holterrapporten levert, continuïteit biedt en alle beslommeringen rond holteranalyses ons uit handen neemt. Iedereen is zeer tevreden, dus blijven wij klant.”
  • “Ik had vragen over een in het rapport opgenomen aritmie. De analist heeft telefonisch haar bevindingen onderbouwd. De onderbouwing klopte en kwam overeen met hetgeen het ECG liet zien. Mijn twijfel was weggenomen.”
  • “Het komt een enkele keer voor dat Meddis de afgesproken retourtijd van de rapportages overschrijdt. Daarentegen zijn de analyses en rapportages altijd van hoge kwaliteit.”
  • “Hoe wij Meddis zien? Innovatief, werkt met moderne kleine digitale recorders en levert goede kwaliteit.”

NEN7510 voor dataopslag en processen

“Datamex heeft de Holter uploadapplicatie (om de ECG-data veilig en snel van de klant naar Meddis te versturen) op maat gemaakt, passend bij de specifieke processen die de analyse van holters met zich meebrengt. Om veiligheid te waarborgen is een NEN7510 certificering geldig voor het proces met en rond de uploadapplicatie.  “Ze begrijpen wat wij nodig hebben en komen niet aanzetten met standaardoplossingen die we vervolgens niet kunnen gebruiken”, vertelt De Pagter, directeur van Meddis Holterservice. Al eerder verzorgde Datamex het nieuwe administratiesysteem voor Meddis. Het verouderde systeem, waarin flexibiliteit en overzicht ontbraken, werd vervangen en gekoppeld aan een nieuw boekhoudprogramma van UNIT4. Ook deze combinatie is door Datamex op maat gemaakt, waardoor de specifieke financiële processen goed geregeld zijn en gedetailleerde managementrapportages mogelijk zijn.”

Contact met Meddis

Wilt u in contact komen met een van onze deskundige? Neemt u dan contact op met ons via 0165 – 550 648.

Op onze contactpagina treft u meerdere contactmogelijkheden en ons contactformulier.

Adres en contact

Scherpdeel 28
4703 RJ Roosendaal
0165 – 550 648
info@meddis.nl

© Copyright Meddis Holterservice 2020