Meddis team is uitgebreid

Meddis team is uitgebreid

3 november 2019

Het team van Meddis is de afgelopen weken uitgebreid met drie nieuwe collegea’s. Marjan versterkt de administratie en Anneke en Suzanne (beide gecertificeerde en ervaren holteranalisten) de analyseafdeling.

Groei werkzaamheden en collega’s

Door de enorme groei die Meddis mag doormaken zijn er het afgelopen half jaar in totaal vier nieuwe collega’s bijgekomen. Ondertussen is de transitie naar de nieuwe Bittium holterrecorders en bijbehorende Cardiac Navigator analyse-software in volle gang. Alle zeilen worden bijgezet om de nieuwe collega’s goed in te werken én de werkzaamheden goed te blijven uitvoeren voor onze gewaardeerde klanten. Naar verwachting zijn alle nieuwe collega’s per 1 december 2019 ingewerkt en zullen zij volledig meedraaien binnen het team.

Nog twee vacatures open

Ondanks de personele uitbreiding zijn we nog op zoek naar een holteranalist(e) en ondersteuning voor de administratieafdeling.
Bent u een gecertificeerde holteranalist en heeft u interesse om bij Meddis te analyseren, neem dan gerust contact op of mail uw cv. Wij zoeken nog een analist voor drie tot vier dagen per week. Laat van u horen!

Voor de administratieafdeling zijn we op zoek naar iemand voor drie dagen per week (maan-, dins- en vrijdag) van 11 uur tot 13 of 14 uur. De werkzaamheden zijn het betreft het verwerken van orders. Interesse? Laat het ons weten! Stuur uw cv inclusief motivatie naar vacature@meddis.nl.

Meer nieuws lezen?

Contact met Meddis

Wilt u in contact komen met een van onze deskundige? Neemt u dan contact op met ons via 0165 – 550 648.

Op onze contactpagina treft u meerdere contactmogelijkheden en ons contactformulier.

Adres en contact

Scherpdeel 28
4703 RJ Roosendaal
0165 – 550 648
info@meddis.nl

© Copyright Meddis Holterservice 2020