Vacature Holteranalist(e)

Vacature Holteranalist(e)

17 juni 2020

Meddis Holterservice analyseert Holterregistraties voor onze klanten (ziekenhuizen, dierenartsen en onderzoeksinstellingen). In verband met toenemende groei van het aantal te analyseren Holterregistraties, zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons Holteranalyse-team. Het betreft een aanstelling in vast dienstverband voor minimaal 24 en maximaal 32 uur per week. Na een gedegen inwerkperiode kunnen de werkzaamheden vanaf huis worden verricht. 

Het betreft een verantwoordelijke en zelfstandige functie binnen een team van gecertificeerde, deskundige en ervaren Holteranalisten. Het is de taak en de verantwoordelijkheid van de analisten om een kwalitatief hoogstaand rapport te genereren o.b.v. een zorgvuldige Holteranalyse. Onze klanten moeten er 100% op kunnen vertrouwen dat het Holterrapport een waarheidsgetrouwe weergave is van de Holteropname.

Binnen Meddis worden protocollair de Holteranalyses verricht en de rapporten samengesteld. Het is derhalve essentieel dat onze nieuwe collega zich deze protocollaire werkwijze eigen maakt. Naast het bekend worden met de verschillende protocollen wordt u volop ondersteund met het werken met onze Holteranalyse-software.

Qua werkdagen en -tijden zijn wij flexibel en deze worden altijd in goed overleg ingevuld. Gelet op het inwerken zal, logischerwijs, gevraagd worden om in het begin op kantoor te Roosendaal de werkzaamheden te verrichten.

Onderstaand treft u ons wensenlijstje aan qua kenmerken van onze nieuwe collega:
– afgeronde opleiding Hartfunctielaborant (met specialisatie holteranalyse);
– ervaring als holteranalist is een pré;
– accuraat/nauwkeurig kunnen werken;
– zelfstandige werkhouding binnen een team.

Indien u meent over de juiste kwaliteiten te beschikken voor deze functie, nodigen wij u uit om te solliciteren. Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae kunt u ons mailen (vacature@meddis.nl) of versturen naar:
Postbus 1550, 4700 BN te Roosendaal o.v.v. vacature analist.

Meer nieuws lezen?

Meer nieuws lezen?

Contact met Meddis

Wilt u in contact komen met een van onze deskundige? Neemt u dan contact op met ons via 0165 – 550 648.

Op onze contactpagina treft u meerdere contactmogelijkheden en ons contactformulier.

Adres en contact

Scherpdeel 28
4703 RJ Roosendaal
0165 – 550 648
info@meddis.nl

© Copyright Meddis Holterservice 2020